Vinst och tävling på g…

Kommer ni ihåg att jag skrev om en kommande tävling efter mammabloggkryssningen?
I goodiebagen som delades ut på båten låg den en liten flaska SodaStream Natural Flavor Essence i smaken citron-jordgubbe. Åh vad sugen jag blev på att smaka den på en gång! På flaskan satt en liten lapp med en tävling från just SodaStream. Och jag blev en av vinnarna!
Det innebär att jag men också att en av er läsare ska få äran att bli ägare till en SodaStream Source. Jag kommer att hålla en tävling här i bloggen. Inom en dag eller två kommer den att komma upp!2 reaktion på “Vinst och tävling på g…

  1. Angelica

    Härliga färger. Hade velat ha en röd el svart :)
    Ska självklart vara med och tävla då jag tappade min i golvet och plasten sprack :(

    Vilken färg valde du/fick du?

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.