Snart är det dags för årets underBARA BARN

Vet ni, fast jag njuter så av sensommaren och den härliga solen kan jag inte låta bli att samtidigt önska att tiden skulle gå lite fortare! Lagom till hösten verkligen dyker upp är det dags för en av höstens stora händelser. Ja för mig i alla fall. Den 4-6 oktober är det äntligen dags för årets underBARA BARN!

Jag har missat en mässa sedan dom drog igång för elva år sen. Som sagt, jag gillar denna härliga mässa som bara växer och växer! En nyhet för i år är att Svenska kyrkan kommer att ha drop-in-dop under underBARA BARN. Allt som behövs för ett dop kommer att finnas på plats. Dessutom kommer man i år att puffa lite extra för det ekologiska!

Bland mina bästa besök där har varit när jag fick komma dit på bloggfrukosten. Ett gäng bloggare bjöds in en stund innan själva mässan öppnades och fick strosa runt i en nästan folktom lokal. Det är en ganska maffig känsla. Jag hoppas jag får uppleva det igen!

Även mina barn gillar underBARA BARN. Den riktar sig ju faktiskt inte bara till föräldrarna. Mitt tips är att gå en dag med barn och en dag utan. Jag har gått två dagar de flesta av åren. På det viset hinner du som förälder både roa barn och ändå se allting som finns att se. Och det är ju en hel del!

2 reaktion på “Snart är det dags för årets underBARA BARN

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.