Snabeldrakevals och storkok.

Vilken lång dag… Efter lämning i morse gick jag hem och passade på att plocka ordning och dammsög. Det senare hade behövts göras för flera dagar sen. Men nu är dammråttorna borta. För en stund. ;-)
Därefter passade jag på att förbereda dagens middag. Blev ett storkok med köttfärssås. Två byttor/middagar in i frysen och så gjorde jag lasagne till idag. Smaskens. Jag hoppas familjen gillar den. Vi behöver fylla på i kryddhyllan så jag experimenterade med persilja och vitlök bland annat.
Efter färre timmars pluggande än tänkt har jag dessutom hunnit med ett utvecklingssamtal och slänga en massa skräp. Det känns lite bra alltså.
Mindre kul är att jag har lektion fem till åtta. Eller, det är svenska så ämnet är kul. Det är tiden som är dryg. Jag bävar lite inför vinterns mörka timmar. Jag kommer ju vara trött redan innan lektionen börjar då. ;-)

En reaktion på “Snabeldrakevals och storkok.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.