Skallebank, shopping och kyrkoval…

Skallebank, skallebank, skallebank. Mest hela helgen. Tror det är förkylningen som orsakar den. Oavsett vilket är det inte kul.
Igår åkte Sebastian och jag till Handen. Han köpte en födelsedagspresent och klippte håret. Tyvärr missade jag att fota så resultatet visas en annan gång.
På kvällen fick vi besök av Pärlan till tjejernas stora lycka. Grabbarna missade det då Sebastian var på partaj och Oskar sov borta.
I övrigt har jag inte gjort så mycket mer. Idag var vi upp och röstade i kyrkovalet. Röstar du? För mig känns det viktigt att rösta då jag inte vill ha sverigedemokraterna inblandade. Så jag ger nån annan min röst.
Just nu ligger jag på sängen och önskar att jag hade ett eget sovrum att stänga in mig i. Huvudvärken är modell värre och fungerar inte ihop med barngnäll. Speciellt inte i vardagsrummet då det ekar riktigt hemskt här inne sedan vi rensade bort att cd/dvd-hyllor. Det jobbiga är att jag inte vet hur vi ska möblera bort det heller….

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.