Pantertanterna…

På bussen på väg till skolan igår mötte jag en av granntanterna plus hennes väninna, båda 70+. Granntanten frågade om jag var på väg till skolan och när hon fick ett ja till svar började hon och väninnan prata om hur bra min generation har det som kan plugga på komvux. Vidare kom dom in på datorer och modern teknik varav väninnan berättar hur hon hade fått en ipad av barnen och att hon knappt vågade röra den.

Då säger granntanten att hon minsann hade köpt en egen och att det inte var farligt att använda en padda. Väninnan blev oerhört imponerad över att granntanta hade köpt en egen padda! Och så kom dom överens om att det skulle behövas mer kurser för deras generation för att lära sig alla moderniteter.

Det var så kul att samtala med dessa pantertanter om paddor, sms och appar. För det jag tar för givet att det finns i mitt liv, och mina barn likaså, det gör inte alla andra. Det är lätt att glömma bort den äldre generationen ibland.

3 reaktion på “Pantertanterna…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.