Njut när tillfälle ges!

Efter en känslosvallande förmiddag, antagligen på grund av trötthet och lite gotteabstinens (jag tog mig i kragen efter helgens extrema svullande från mitt håll) i kombination med en riktigt sliskig harlequin romantik-bok så känner jag mig just nu alldeles lycklig. Och kär. Så jag låter mig svepas med och ger mig av hemifrån med ett stort leende på läpparna. Njuter av att få känna så här en stund mitt i livets alla måsten, krav och trots. Det gäller att fånga stunden, stanna upp och bara känna lite extra ibland!

3 reaktion på “Njut när tillfälle ges!

  1. Virre

    Ja det är så rätt de du skriver ofta
    Allt för ofta stannar man inte upp utan bara kör:(,.. Jag gick ner i arbets tid av en av dessa anledningar , få mer vardags tid med mina barn och andra som betyder mycket för mig i min närhet:…!!! Visst känns det i löne kuvertet men det har jätt mig mer ork piggare gladare och framförallt en vardag med hälften så mycke stress!!!

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.