Nackspärr, sommar och president.

Idag är en sån dag när jag är tacksam för mina många egna studietimmar hemma. Jag har fått nackspärr men eftersom jag kan plugga hemifrån värmde jag vetekudden och satte mig till rätta i soffan. Doktor Glas får göra mig sällskap. Känns som en bra förmiddag.
Fast egentligen borde jag gå ut och njuta av det vackra sensommarvädret. Efter en sval natt har det lovats över 20 grader varmt. Och inte bara idag utan flera dagar framåt. Så underbart härligt! För även om nätter och mornar är svala, till och med så att det puffar lite om andedräkten,  så är det sommar. Njut!
Medan jag sitter här hemma kan jag ju passa på att följa med i nyheterna om president Obama. Det är lite fascinerande att se att folk faktiskt har struntat i bilen idag. Till skillnad mot under snöovädren när man inte alls lyssnade… ;-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.