Måndag = städdag och vinter redan?!

Yups, jag har numera bestämt att måndag är städdag. Ingen orkade göra mer än nödvändigt i helgen och jag har ju ändå några timmar extra idag. Plus att jag inte får nån studiero när hemmet är rörigt. Så jag städar på förmiddagen och pluggar på eftermiddagen. Perfekt lösning. Dessutom passade jag på att veckohandla i morse. Skönt att ha det gjort.
På bild ser ni damen som trotsade dimman och 10 grader.  Det skulle ju bli sol och fint ute resten av dagen. ;-) Jag var lite chockad när vi kom upp på skolgården. Mössor, vantar och till och med täckjackor! Även om det är kallt på morgonen blir ju dagen varm. Vad hände med lager på lager? Själv drog jag på mig en fleece över linnet men fick ta av den på vägen hem. Redan strax efter åtta är det linnevarmt ute! Jag undrar vad barnen med vantar och täckjacka sätter på sig om en månad när hösten verkligen är här?!

2 reaktion på “Måndag = städdag och vinter redan?!

    1. LindaW Inläggsförfattare

      Malin och jag har haft fleccetröjor några mornar men oftast sliter vi av dom innan vi är framme på dagis. Däremot tvingar jag på barnen långärmat när dom går hemifrån. På dagarna är det shorts och t-shirtväder fortfarande. :)

      Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.