Mammabloggkryssningen 2013

Tänk, i ett helt år längtade jag! Och var det värt all längtan? Oja! Om jag hade en bra resa? Yups, jag är väldigt nöjd.

Jag gav mig iväg redan mitt på dagen. Tanken var att jag skulle sista-minuten-shoppa lite och äta en sen lunch. Hittade jag nån klänning? Näe. Men lika nöjd var jag för det.

Jag var en av de allra första som var på plats men var inte ensam någon jättelång stund. Den där braiga boken jag skulle läsa fick ligga kvar i väskan. Innan ombordstigning var Star Stable på plats. Och dom överraskade med en livs levande ponny!

Eftersom vi var så tidigt på plats var vi dessutom tidiga att kliva ombord vilket innebar att vi fick fördriva en del tid med att roa oss bäst vi ville innan båten öppnades upp till hytterna. Tydligen skulle vi få bo i nystädade hytter. ;)

Och vi roade oss! Förutom mitt hyttkamrat Martina hade jag mött upp med härliga Lilith! Det var första gången vi träffades men åh vad vi tre klickade! Shit vad vi har skrattat!

Lagom till avgång fick vi äntligen ta oss in i hytterna. I år bodde jag och Martina i en två-hytt. Var det nån stor skillnad mot fyra-hytten? Ja, jag slapp ju sova i överslaf och vi hade ett kylskåp som inte utnyttjades. ;)

Vi, alla mammabloggare, minglade och välkomnades i konferensen. Dessutom delades det ut goodiebags! Yeay! Tack vare den kommer det snart en tävling i bloggen… I slutet av inlägget ser ni en lista på alla sponsorer.

Efter minglandet åkte vi lite hiss. Lilith ville inte simma i hissen. Vi hann göra oss middagsfina – eller ja, vi är ju alltid snygga men bättre på makeupen lite ;) innan middagen serverades. Vi åt Birkas buffé och än en gång kunde jag ha rullat ut från den. Precis som på mina sista kryssningar åt jag i stort sett bara räkor, sill och lax. Det är ju så gott! Men jag smakade på lite kött och potatisgratäng med. Och yups, jag gillar maten. Visst, det är inte världens snoffsigaste mat men samtidigt är det en buffé på finlandsfärjan… Jag var nöjd och det var gott!

Kvällen fortsatte sedan med en massa glada skratt och lite jag har aldrig innan vi gjorde dansgolvet osäkert. Många timmar efter att jag vaknade, nästan ett dygn senare, hoppade jag i säng. Och ja, jag somnade först ni mitt sällskap… Och vaknade först.

Då somliga i hytten behagade somna först på morgonkvisten fick jag ju lov att väcka mitt hyttsällskap… Så där lagom till magen kurrade högt. ;) Vi åt en god frukostbuffé och fortsatte sedan upp på soldäck! Strålande solsken och inte en krusning. Ljuvligt!

På förmiddagen var det dags att bege sig till konferensen igen. Där fanns Stadens Hjältar med Catarina Hurtig i spetsen, Restylane och Vita Liberata för att visa upp sina produkter. Vi minglade en stund innan vi sen passade på att bara vara innan det var dags för prisutdelning. Och ja, ni såg ju vad jag vann. Det fina armbandet från Carolina Gynning. Alla vann finfina priser!

 

Dagen avslutades med lunch i den lite finare restaurangen. Till förrätt serverades det en väldigt god räktallrik. Mums! Jag valde rimmad lax med dillstuvad potatis. Det smakade väldigt gott men blev tyvärr lite väl mäktigt då det inte serverades några grönsaker till…

Ja, jag var riktigt nöjd med helgen! Jag träffades så många härliga bloggare, både såna jag träffat innan och såna jag träffade för första gången! Härligt! Och jo, jag hade några mindre klagomål men inte så stora att dom behöver presenteras här. Kommer jag åka igen? Yups!

Jag fotograferade tyvärr inte så mycket själv. Jag hade batteristrul. Men mammabloggkryssningen och Mgroup hade med sig en fotograf så ni får ju se några bilder. :)

Sponsorer:  
Colgate, Ajax, Softlan , Siaglass, Proderm, Garant, Star stable, Keune, Jotex, Carolina Gynning, Blogg till bok, Norrö, Drömskor, Stadens hjältar, Sodastream, Sensual balans, Jollyroom, PinoRestylane, Love by sweden, Vita Liberta, Cederroth, Rapunzel of sweden, Sprall, Living and room, Little red stuga, Libero, 4 mom, Phax swimwear, Desenio, Pellianni, Fine little day, de Bron, My Day, Gilla böcker

Mammabloggare:
http://salkert.sewww.ladylike.se, www.muppsansviktresa.blogspot.com, ytterligare.blogspot.se, tjejmorsan.blogg.se, bambi.blogg.se, www.miku-san.babyblogg.se, mammamamin.blogspot.se, fdensammamamman.blogspot.se, gunillaasada.blogspot.com, jeanettelovespaul.blogspot.com, Ljungmarksblogg.blogspot.com, ettlivibalans.blogspot.com, www.partypinglan.se, www.trollmorsan.com, hanniie1.blogspot.com, tessliv.blogspot.com, www.mammajossan.se, www.alsklingsfro.se, lottizdays.blogg.se, Neccin.blogg.se, www.eaxelsson.se, Hammarangen.blogg.se, agnieszka.blogg.se, vhdbrud.blogg.se, blogg. loppi.se/livetmedentom, marylinsvardag.blogg.se, www.förort.se, madredetres.blogg.se, lillboda.webblogg.se, SoffiZ.blogg.se, jenza.bloggplatsen.se, emlisch.blogg.se, sanningensrum.se, www.liwetochvardagen.se, kimlundin.blogg.se, smoothie.bloggplatsen.se, www.familjenlejonberghjorth.se, livetenligtheidi.blogg.se, esmeralda71.blogg.se, blogg.loppi.se/sariannie, idaxante.blogspot.com, blomsteriet.blogspot.se, www.stephany.se, nilssonpettersson.blogg.se, www.lilith.se, jessgucci.blogg.se, trollmorsbusungar.blogg.se, underbaraungar.se, www.madelein.se, www.annakarlsson.se/blogg, Loppi.se/annicard, Issevisse.wordpress.com, famjarestedtandersson.blogg.se, viktoria.modekampanj.com, familjenroman.blogspot.se, www.ettlivvidhavet.se, nadjaisabelle.blogg.se, medenskattimagen.blogg.se, www.trolltankar.se, www.lifestyleblogs.se/tokmorsan, majbebis08.blogg.se, mammatill3-mrsjonte.blogspot.se/, alltochliteannat.blogspot.com, blogg.loppi.se/sarianne, carolinasviktblogg.blogspot.se, blogg.loppi.se/tiobarnsmamma, blogg.alltforforaldrar.se/smalltownlife, diskbrock.blogspot.se/, www.cecreative.se

9 reaktion på “Mammabloggkryssningen 2013

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.