Hälsokoll, shopping och sopsäck!

Idag har jag, maken och Malin varit iväg på treårskoll för early STOPP-studien. Vikt, längd, midjemått,  blodtryck och en väldans massa blodprover togs. Gick det bra? Jajamensan! Midjemåttet var mindre än förra året trots att jag har gått upp lite i vikt. Så jag är nöjd. Malin tyckte det var lite spännande att få blodtrycket kollat men gillade inte blodprovet. En annan fick ju lämna typ tio rör… Men det gör inget. Jag får koll på en väldans massa värden i kroppen och hjälper samtidigt till med studier kring barnfetma.
Vi fortsatte till Skärholmen därefter. Äntligen ska jag kunna uppdatera mina appar. Ett nytt minneskort är införskaffat. Har bara tagit ett drygt år. ;-)
Vi passade på att fynda på intersports outlet. Emilia som inte hittar ett endaste par byxor i garderoben att gympa och träna i fick ett superfint röhnisch-set. Och till grabbarna hittade jag superfina skor till jättebra pris. Älska lågpris. ;-)
Mindre kul var det förstås när barnen upptäckte att dom bara fick nyttosaker och inte en enda leksak.
Och inte blev det bättre när jag tyckte att barnen skulle plocka ordning på sina rum. Röran i grabbarnas rum försvann var tillbaka samma dag jag städade. Så nu tröttnade jag. Ett ultimatum ställdes. Passar det inte tar jag fram en sopsäck. Och ikväll blir det verkligen så, för dom stora tror mig inte. ;-)

2 reaktion på “Hälsokoll, shopping och sopsäck!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.