Fredagen den trettonde

Är du skrockfull? Hur tänker du inför dagens datum?
Själv störs jag inte. Tycker mest att det är kul att se hur andra resonerar. Jag är nog inte så skrockfull alltså. Men jag tycker det är lite passande att dagen börjar med tjock dimma Det är mer än jag lyckades fånga på bilden. ;-) Hoppas bara den försvinner tidigt på förmiddagen.
Emilia och Oskar ska springa skoljoggen idag. Det är första gången för hennes del. Ska bli kul att höra vad hon tyckte sen. Själv ska jag till skolan en sväng.

3 reaktion på “Fredagen den trettonde

  1. Virre

    Är inte alls skrock full Men … Imorse gick cazpers spark cykel sönder på väg till skolan samtidigt lossnar cazzandras resår band i tightsen så byxorna ramlar ner jag tar då min hår snodd och tänktes knyta upp dom tills vi kommer till dagis och kan byta .. Men då pajar tofsen också:)!…

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.