Att ta det lugnt…

Det är inte min starka sida. Inte när det är kaos hemma. Så jo, visst satt jag en sväng i soffan. Kollade lite facebook. Och när Obama landade pausade jag. Annars har jag mest röjt igenom det värsta i ungarnas rum. Det ska dammsugas ikväll sen kan jag vara hemma hela dagarna utan att ha stängda dörrar. Det blir så mörkt och trist då.
Nackspärren är kvar men inte lika intensiv.  Annars hade jag nog inte orkat plocka så mycket.
Nu är jag på väg till skolan. Ska bli intressant att se vad denna lektion ska ge. Det är dags för veckans information och kommunikation. Sist var det Powerpoint men om jag minns rätt är jag klar med den… jaja. Det blir nog bra. Och lätta betyg. ;-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.