Sommar, sommar, sommar…

Åh vad jag njuter av det underbara vädret! Solen skiner mest hela tiden!
I helgen är Oskar och Emilia på sjön med farmor och farfar. Vi andra hittar på saker på hemmaplan. Dessutom har det rensats lite till. Just nu får det dock vara, vi behövde lite paus över helgen. Men det är skönt att vi har kommit så långt som vi har gjort redan. :-)
Livet är härligt och vi njuter av semesterns sista dagar. På måndag börjar allvaret igen. Pluggande för mig och jobb för Tony. Barnen slipper i alla fall gå full tid. Och Emilia har mindre än två veckor kvar på dagis nu. Känns helt sjukt! Men det ska bli kul  hon längtar efter att få börja skolan. Men det kommer kännas konstigt att bara ha ett barn på dagis. :-)

2 reaktion på “Sommar, sommar, sommar…

    1. LindaW Inläggsförfattare

      Yups! Här går dom direkt från dagis till fritids veckan innan skolstart. Vi säger inte ens upp platsen från dagis utan det går ihop. Dom är inskriva på fritids från samma dag skolan början.

      Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.