Snabbmat och tystnad…

En lång dag är nästan slut. Fullt ös i morse, iväg för att lämna grabbarna, vilket gick bra och sen hem igen. Var hemma vid halv ett. Tokhungrig. En lugn eftermiddag som toppades med sällskap av svägerskan. Tjejerna var överlyckliga när det inte bara var jag som kom och hämtade dom.
Efter dagis fastnade vi hemma hos svägerskan alldeles för länge och den inplanerade middagen var bara att glömma. Jag tyckte att det skulle ta för lång tid att göra fiskgratäng. Istället upptäckte jag att fisken bara tog några minuter att laga till i micron. Så idag blev det snabbmat. Till fisken serverade jag smögensås toppad med crabsticks och räkor och potatismos. Mums! Och så snabbt det gick att laga till. Tänk att det tog mig så lång tid att komma underfund med att fisk kan snabblagas i micro. ;-)
Resten av kvällen var lugn. Jag kom på mig själv med att vänta på bråken men nä, bara en massa tystnad. Skönt! Men tomt. Hoppas grabbarna har det bra. Och saknar sin mamma. ;-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.