Regnbågar, potatiskakor och tidiga mornar.

Det är ju tur att jag har lyckats vända tillbaka dygnet inför skolstarten nästa vecka. Men det känns så där att vakna klockan sju både lördag och söndag… ;-)
Igår regnade det mest hela dagen men inga stora mängder. Och det bästa är ju att man kan fuska med regnjackan på sommaren. ;-) Kvällen avslutades med solsken.  Och regn. Vilket skapade två otroligt vackra regnbågar. Under lång tid såg vi dom och hade det inte varit för att solen gick ner hade vi nog sett dom ännu längre.
Regnbågarna skapade en fin avslutning på kvällen. Vi bjöds på en riktigt god middag med bland annat en potatiskaka som Malin vräkte i sig av. Och alla vi andra tyckte om den med. Jag måste be om receptet på den! Mums!
På dagen hann jag och Emilia iväg på Sofies me&i-visning med. Mycket fina kläder. Önskar jag vade råd att handla massor. Men det får bli en annan gång.
Idag blir det en dag på hemmaplan. Vi måste städa lite inför nästa vecka. Känns så skönt när man kan börja en ny vecka med var sak på sin plats. Det underlättar så mycket tidiga mornar.  Och såna får vi gott om nu. ;-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.