Mums och yeay!

Äntligen ombord! Äntligen på väg! Vi har minglat, jättekul att träffa alla andra! Vi fick våra goodiebags!
 
En av dom bästa gåvorna var en flaska Natural lemon-strawberry från Sodastream. Finns det något bättre än att smaksätta vattnet i den smak man själv vill och dessutom kunna kolsyra det?! Det spar ju dessutom på miljön.
 
Högt upp på min önskelista står en ny Sodastream. Vår är så gammal att vi inte ens kan byta ut kolsyrepatronerna… Det vore skönt att slippa släpa flaskor. Och faktiskt gillar jag att spara på miljön. Tänker du på det när du dricker kolsyrat vatten,  och läsk?
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.