Vilken dag!

Vilken dag! Först läkarbesök. Borrelia konstaterad. Känns så där men ändå väntat. Det efterföljt att apoteksbesök och sen hemgång. Väl hemma blev det lite möblande. Och ja, telereparatören kom. Strax efter halv fyra. För att kolla läget och sen boka tid om två veckor.
Hans besök följdes av tjugoårskalas! Tonys systerdotter Mickis fyller 20 år och firades redan ikväll. Supergod middag och tårtor som gav beslutsångest! Vilken kväll!!!
Klockan är nu tjugo i tolv. Fyra barn sover och jag sitter på balkongen med ett glas vin,  några chokladbitar, levande ljus och bara ben. Jag har bara tagit på mig en kofta och termometern visar nästan 20 grader. Syrsorna är mitt sällskap och jag njuter! Och hör hur dom kalasar vidare….

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.