Liten paus…

Hemma igen på gott och ont… För visst är det skönt att vara hemma med dusch, tvättmaskin och stora utrymmen.  Samtidigt innebär det att vi måste få ordning i det kaos vi ordnade inför tapetseringen. Dessutom ska grabbarna få flytta ut från tjejernas rum, äntligen.  Jag och Tony har ju flyttat ut i vardagsrummet igen. Så vi har lite att göra.
Det är toppenväder ute och det känns väl lite så där att vara hemma en sån dag. Samtidigt måste vi ju få ordning. Halva ungskocken är ute och cyklar medan den andra halvan är inne och terroriserar.  ;-) Eller just nu är jag och Malin också ute men annars så. Vi pausar lite innan sängen skall flyttas…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.