En lite tur…

Gårdagen blev toppen på alla sätt och vis! Emilia var väldigt nöjd med sin födelsedag och fick jättefina presenter. Regnjackan från farmor och farfar var så skön att hon tänkte ha den på sig idag. I strålande varmt bikiniväder… Tokfia. Och ja, efter nästan en vecka med otroligt blåsigt och en aningen för svalt väder kom badvädret tillbaka igår. Ljuvligt! Och det fortsätter idag med!
Idag är vi på väg hem. Nästan tre veckor har vi tillbringat tillsammans i båten, hela familjen. Och bortsett från dom sista blåsiga dagarna har det varit toppen! Vi har besökt många fina öar, träffat familj och vänner. En riktigt härlig semester och barnen är inte alls sugna på hemgång. ;-)
Hemma väntar hemmet i halvt kaos. När vi åkte iväg var hall och vardagsrum tömda på möbler för att målaren skulle kunna tapetsera om. Vilket nu är gjort. Jag var hemma en natt förra veckan. Hann flytta tillbaka lite möbler, så vi kan sova nånstans i natt i alla fall… Men fortfarande återstår massor att göra. Men bra blir det. Och nu är det ju äntligen återställt efter mögelskadan i vintras…
Mindre kul är att jag blir tvungen att ta mig till en läkare idag. En irriterande klåda i knävecket visade sig vara en stor röd ring… Misstänkt borrelia. Ja, jag ska gå till doktorn… jag hoppas att det dessutom är orsaken till att jag nästan hela semestern har känt mig så otroligt trött hela tiden och haft så konstigt ont i kroppen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.