Tillbaka till verkligheten!
Tiden innan vi åkte ut i torsdags var kaotisk och stressig men vi kom iväg till slut. Och vilken helg vi fick sen. Vi hade strålande solsken nästan hela tiden. Några ynka droppar skönt regn medan vi klädde midsommarstången,  men det hör ju till.
Jag har skrattat så jag kiknade och har nog lite träningsvärk i kinderna. Vi har dansat, lekt och badat. Det var en riktigt härlig helg och det var inte alls lockande att åka hem igår.
 
Idag väntade matteböckerna jag förträngde hela helgen. Och som jag har räknat idag! Har ett sista moment kvar att titta på men det får jag ta hemma sen. För jag rymde hemifrån. Först satt jag kvar i skolan till klockan var strax efter fem. Köpte mig en god middag i rökeriet och satte mig sen i båten för mer mattestudier. Efter en hel dag inomhus var det skönt att få sitta ute ett par timmar.
Imorgon väntar nationellt prov i matte och på onsdag avslutar jag (förhoppningsvis) kursen med sista provet!
 
Mitt upp i allt detta får vi nu hjälp från hyresgästföreningen med att få ordning på vårt hem igen och att kanske få lite ersättning. Idag fick vi dessutom samtal om att målaren vill komma och återställa vardagsrummet. Nu ska vi bara lyckas välja tapeter – vilket man måste göra på plats. Tyvärr. Hade varit lättare att få låna hem katalogerna. Dessutom hoppas jag att det löftet vi tidigare har fått fortfarande gäller,  att vi får hallen samtidigt. Som det är nu har vi samma tapet i båda rummen då dom går ihop. Jaja… Får oroa mig för det när proven är över…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.