Här ska skarvas…

Så har vi då kommit till det läget när det är dags att välja nya tapeter i vardagsrummet. Det hade varit ännu roligare om vi hade fått tapeter i hallen med, som fastighetsskötaren sa. Nu ska vi alltså bara få i vardagsrummet. På bilden ser ni vårt dilemma. Den vita balken i taket är det enda som skiljer hall och vardagsrum åt. På väggen är det samma tapet,  tapetserad vid samma tillfälle. Hur dom ska lösa det med en snygg skarv vet jag inte. Men det känns så där. Vi har ju faktiskt valt att ha allt lika. Hyresgästen innan hade två olika tapeter. Skarven var jätteskarp… jaja. Varför ska det vara lätt för…?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.