Tankar kring allergi…

Yeay… Efter att ha glömt ta allergitablett en dag och inte droppat i ögonen ett par dagar är kliandet tillbaka i ögonen för full styrka idag. Dropparna fick det värsta att lägga sig lite men det ögat som strulade mest förra veckan strular massor idag med. Jag får alltså bita ihop och konstatera att jag numera kan kalla mig pollenallergiker…

En liten tanke finns i bakhuvudet… Det är inte bara jag som har reagerat mer på pollen i år än andra år. Även Sebastian har gjort det. Lägg sen till alla konstiga luftvägsproblem vi har haft hela vintern och även sjukdomar som inte hör till vanligheten för oss… Kan det vara så att kombinationen med för lite luft, för mycket luft, kyla och mögel har fått oss att må sämre?!

2 reaktion på “Tankar kring allergi…

  1. Martina

    Det är visserligen så att de flesta reagerar mer i år än andra år men att ni reagerar mer i år är jag övertygad om har med er boendemiljö att göra!

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.