Psykisk ohälsa och sommarlov!

Hihi. Det där kändes som en passande bild när jag ska skriva ett inlägg om psykologi. ;o) Eller om och om. Jag ska skriva om att jag ska skriva om psykologi. På dagens agenda står instuderingsuppgifter och analys om bland annat psykisk ohälsa och stress. Väldigt intressant! Men också tungt. Det väcker mycket nya frågor men ger på samma gång en del svar, speciellt kring mitt mående förra året och även tiden innan det.

Förutom psykologin, som ska göras hemma vid datorn, ska jag ha administration och religion idag. Det ska bli så skönt att få avsluta administrationen nästa vecka. Det känns inte riktigt som min grej. Men jag hade gärna läst mer religion. Men jag ska i alla fall få fördjupa mig i förra terminenes favoritämne i sommar – historia.

Nä, nu ska jag sätta fart så jag hinner lite innan det är dags att gå. Ut i sommaren!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.