Mutat, rensat, planerat och provat!

Phu… Jag fick ordning på strulet… Kollade genom alla länkar som syntes och den till bloggpartner, en sån liten knapp, såg skum ut. Tog bort den och det fungerade. Skönt.

Annars idag har jag knappt hunnit sitta vid datorn eller kolla mobilen. Hela förmiddagen rensade jag och ungarna (Oskar) i barnens rum. Väggen där deras tripptrapp-trofast står har sett ut som hej kom och hjälp mig sen vi möblerade om. Nu hittade vi energin att ta tag i det. Kändes så bra! Och jo, jag tog till lite mutor. Det är ju ändå lördag. ;o)

Nu på eftermiddagen har det förberetts både varmrätt och efterrätt. Slår till och lagar till Mexian-färsen från Kronfågels Smak på världen och chokladdeserten som jag bjöds på när Spot and Tell bjöd in sist. Resultatet får ni se sen men det doftar härligt och ser smaskigt ut!

Och medan jag rullade köttbullar tröttnade jag på att ha Malin diskandes i köket och körde ut henne. Resultatet ser ni på bilden. ;o)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.