Tävling i samarbete med Miss Dee

AVSLUTAD TÄVLING!!!!!

Det är dags för en tävling i samarbete med MissDee


Så här beskriver
MissDee sig själva


Miss Dee är ett
svenskt familjeföretag, som drivs och ägs av familjen Nyström, och med kontor
och lager i Göteborg, servar vi mode- och inredningsbutiker över hela
Europa.


Vi är väldigt stolta över vår design och
kvalitet och vill poängtera att alla våra smycken har designats i egen regi av
tvillingarna Pia och Eva Nyström.

Smyckena är givetvis fria från nickel,
bly och kadmium.

”Jag tävlar hos LindaW.se om ett smyckeset Tribeca från MissDee!
Tävla HÄR
du med!”

Alla kan vara med och tävla, oavsett om
du har blogg eller inte!

Tävlingsregler:
*Länka i blogg eller på
facebook med bild
*Motivera varför just DU ska vinna.
*Gilla MissDee på facebook
*Gilla/lägg till LindaW.se på facebook/bloglovin


(för att ditt svar ska vara godkänt krävs
att du gör alla steg)

Tävlingen avslutas den 18/11 kl.20:00

Glöm inte att lämna mailadress, namn på facebook och vilket gillanummer du fick på bloglovin om du gillar där. :o)

Lycka
till!

9 reaktion på “Tävling i samarbete med Miss Dee

 1. My Throlin

  jag är med och tävlar.
  jag vill vinna för jag älskar detta märke, men har tyvärr inte råd att köpa något från dem, då jag är student på affärshögskolan, men jag skulle verkligen vara i behov av deras smycken när jag ska gå ut i arbetsvärlden, men kommer dock heller inte då ha råd med dem, därför vill jag vinna.

  Gillar på FB – My Throlin
  Följer på bloglovin. Nr 23 där.

  tipsat om tävlingen på min blogg: http://thetruelovestories.blogg.se/?tmp=05155722

  Svara
 2. Åsa

  Jag vill så gärna vara med, ägde armbandet Madison från Miss Dee ( Mitt favoritarmband!!) som jag tappade bort och jag grämer mig något fruktansvärt över det så nu hoppas jag på en ny chans med detta vackra smyckeset. Gillat Miss Dee och Lagt till Linda W på facebook

  Svara
 3. Anonym

  Hej!
  Jag vill vara med och tävla!
  Jag har gillat på FB ! (Annika Nilsson) och även tipsat om tälvingen på FB!

  Jag vill vinna för att jag blev störtförälskad! Smyckena från MissDee är verkligen supersnygga och unika! Jag hoppas få gå på arbetsintervjuer iklädd detta snygga halsband. Är helt övertygad om att det kommer bringa både tur och lycka! ;)

  Annika Nilsson, aneritrea@hotmail.com

  Svara
 4. Sandra - mamma till Molly

  Hej, jag är gärna med! :)

  1. Bloggat: http://surrovich.blogg.se/tipsochtavlingar/2011/november/smyckeset-tribeca-1811.html
  2. Jag vill vinna detta för att skämma bort mig själv helt enkelt! :D Inte ofta jag lyckas göra det för bär det av mot stan för shopping kommer jag ALLTID hem med saker till alla utom mig själv, dotter får det mesta ;)

  3. Gillar Miss Dee på FB! (Sandra Li)

  4. Gillar bloggen på FB! (Sandra Li)

  /Sandra Li
  sandra.li@hotmail.com

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.