Hemskickad!

Jag behövde inte fråga om dom skulle gå ut nåt idag… Fröken kom och berättade på en gång att dom skulle gå ut efter samlingen och att tanken var att jag skulle gå hem då eftersom Malin funnit sig så bra till rätta på en gång.

Så efter sångsamlingen gick barnen ut och Malin lullade runt för fullt och var så nöjd så! När fröken tyckte att jag skulle gå vinkade vi hejdå, jag kastade en slängkyss och fick min allra första tillbaka av Malin! ♥

Så nu sitter jag här och fördriver lite tid! Ska snart äta lunch innan det är dags att gå tillbaka till dagis för hämtning av jag tror kommer vara en vääääldigt trött tjej! :o)

2 reaktion på “Hemskickad!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.