3 reaktion på “Willvin Walkers 19/10

 1. Martina

  De finns de som har det värre….till exempel jag som har en son som lagom hemma efter dagis tog tag i min räkare och tryckte järnet på "knapparna". En stund senare upptäckte jag att den nollats… så de 7000 någonting jag hade försvann och jag hann bara få ihop en bråkdel till buuuhuu.

  Svara
 2. Martina

  Hej, jag igen :-)

  Sv. Jadå det får plats en normallång säng också fast då får man ställa den mot någon av de andra väggarna.
  Antagligen behöver vi ju inte ha det så dock eftersom vi planerar att flytta in båda barnen till stora rummet när sonen är "redo" att flytta till växa-säng.

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.