3 reaktion på “willvin Walkers 17/10

 1. Sara, mamma till tre små troll

  Jo fast vi var på mässan från 10-17 och gick i princip hela tiden, tror vi satt ner i ca 20 minuter på hela dagen. När vi stannade i någon monter fick man inte stå still mer än två minuter ändå för sen var det dags att springa efter nått barn :P sen gick jag både innan och efter mässan hemma med så 10000 steg känns rätt fjuttigt då. Men efter att jag kollat inställningarna igår verkade resultatet stämma men idag känns det aldeles för lite igen så jag får väl kolla inställningarna varje morgon nu haha

  Svara
 2. LindaW Inläggsförfattare

  Josefin – nu hoppas jag bara på vinst med!

  Sara – det är dom där få stegen i taget som gör det tyvärr… Jag var ju där tre dagar och fick ihop ungefär lika många oavsett dag…

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.