Jag kan, jag kan!!!!

Yeay! Första delmålet nått!!! Känns så jäkla bra!!!
Tre veckor ca och nu börjar jag se resultatet.
Av vad? Att äta efter tallriksmodellen. I lagom mängd!
Jag har inte slutat med nånting, det äts både godis och snacks fortfarande, fast i helt andra mängder än innan.
Jag väljer inte den halvstora skålen utan tar den lilla. Och det är inte varje dag utan nån gång ibland. Den största förändringen är storleken på portionerna! Jag är nog nere i nästan mindre än hälften mot vad jag åt innan. Och så ser jag till att dricka massor varje dag med. Missar jag på drickandet visar det sig i ett sug efter sötsaker…

Det svåraste av allt är faktiskt att sluta äta när magen är mätt även om det finns mat kvar på tallriken för det är inte alltid ögon och mage blir mätta samtidigt… ;o)

Åhh det här var precis vad jag behövde!
Ett bevis på att jag kan utan ansträngning. ;o)

Och dessutom startar snart Willwin Walkers sin nya omgång och även om jag har på mig min stegräknare varje dag så vet jag med mig att jag kommer tävla sen. Härligt!!!

11 reaktion på “Jag kan, jag kan!!!!

 1. LindaW Inläggsförfattare

  Skrotis – bortsett från storleken på portionerna och att sluta äta i tid så tänker jag inte så mycket mer på maten. Känns så härligt!!!

  maria – <3

  Svara
 2. Bettan

  Gud vad du är duktig! Sund på alla vis! Ett tips är att ta maten på en liten tallrik, det får plats en redig portion och då kanske du kan äta upp allt med mycket gott samvete ;-) <3 små små steg så är du där snart! Kram!

  Svara
 3. LindaW Inläggsförfattare

  Bettan – jag äter med gott samvete, problemet är att magen blir mätt före ögonen så tömmer jag tallriken blir jag så där läskigt övermätt!
  Och ja, många bäckar små. :o)

  Skrotis – :o)

  Gelica – Ja, verkligen! Och ni kommer få se bilder sen. Än så länge är det bara synligt på vågen men det kommer mer bilder, jag lovar!

  Svara
 4. Bettan

  Använde tydligen fel ordval… Hoppas du Linda hajade iallafall att jag inte menade illa utan att det var ett tips för att lura ögonen … Du kan väl ta bort den kommentaren eftersom den tydligen fick folk sura

  Svara
 5. LindaW Inläggsförfattare

  Bettan – det var ingen som blev sur!
  Och jag förstod vad du menade! Men som jag skrev, för mig handlar det just nu om att lära om att jag inte kommer orka så mycket som jag lägger upp (i nuläget)

  Svara
 6. Ann-Sofie

  Grattis!! :) Men gud så kul! Så härligt att se resultat!
  Tänk att det krävs så lite förändring men ändå starka krafter att göra det och få såna resultat! Nu blir jag fan peppad att komma igång med min utmaning igen. =P
  Kram!

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.