Frysgrader, söndagsvin och tävlingstips!

Så var det måndag igen! Ny vecka, nya erfarenheter!

Vi höll nästan på och försova oss här i morse! Jag måste komma ihåg att ställa in timern till fönsterlamporna i vardagsrummet så dom tänds en stund innan klockan ringer!
Att vakna till lätt belysning i stället för rejält mörker gör så stor skillnad!

Sebastian och Oskar är i skolan, Emilia på dagis och Malin strosar runt här hemma. En ganska nöjd liten dam idag! I skrivand stund sitter hon i datorstolen och snurrar. Riktigt skojs!

Maken värmer upp frysen med en hårtork. ;o)
Ja, vi håller på och frostar av den. Nån (läs jag) har tydligen inte stängt dörren till frysen för många gånger med den följden att det nu är väldigt svårt att stänga…

Till kvällen har vi tvättstugan och det blir väl min lott då Tony tog frysen… Hmmm… *fniss*

Igår hade jag en jättetrevlig dag!
Andrea och Elin med hela sin familj kom hit på lunch och fika! Jag har bara träffat Elin en gång för måååånga år sen så det var riktigt skojs att träffa henne igen! Och familjen så klart!! Tyvärr glömde jag totalt bort att fotografera…

 bild lånad från google

På kvällen åkte jag upp till Sofia, drack lite vin, åt lite tårta och firade hennes födelsedag! Några härliga timmar!

Passar på och påminner om att världens bästa stegtävling startar på lördag! Hoppa på du med! Alla som är med i Willvin Walkers bjuds på 10% rabatt från stegräknare.se. Ange kod Willvin då. Dom har dessutom riktigt snabb leveranstid hos stegräknare.se så du hinner få hem stegräknaren i god tid innan lördag!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.