Riktigt underbart härligt!!!

Eftersom det är sportlov har vi ju inte bråttom nånstans på morgnarna just nu så jag har stängt av väckarklockan. Idag vaknade strax före klockan sju och vet ni, det var ljust ute!!! Så himla härligt!!!!! Och inte nog med det, solen är redan på ingång! Vi har inte sett solen på flera dagar så det känns extra bra idag! Jag börjar riktigt tröttna på snö och vinter nu. Vill ha vår, sol, grönska, fågelkvitter och knoppar! Igår möblerade vi om lite i köket. Bytte vägg på kökssoffan. Det blev större utrymme och ljusare! Det gav också vårkänslor. Jag såg köket framför mig med mina våriga gardiner. Ska nog ställa mig och stryka nån dag. :-) Och kanske borde några fönster putsas med. ;-) Igår hade vi en bra dag. Hela familjen plus farmor gick till simhallen. Malin blev helt lyrisk när vi kom ut till bassängerna! Så gulligt! Efter badet blev det en sen lunch och sen sprang Sebastian, Oskar och Emilia upp till farmor. Dom var där ett par timmar och hade skoj. Till middag provade vi nåt nytt. Vi serverade pannkaka och plättar med glass. En ny sorts glass. I alla fall för oss. Choklad, vanilj, apelsin. Sååå god!!! Och det gick inte att blanda den med sylt. Smaskens! Idag ska Emilia till dagis. Tror jag ska lura ut resten på en promenad i solen innan jag tar mitt pick och pack och åker iväg efter lunch. Jag ska ju i väg med Martina och titta på inspelningen av Fredrik och Filip. Men först av allt ska det serveras frukost! Ha en bra vårig dag!!!

Published with Blogger-droid v1.6.7

3 reaktion på “Riktigt underbart härligt!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.