Tjejkväll!

Ikväll har jag träffat Skrotmamman och Martina. Mötte upp Skrotis på t-centralen och så vandrade vi vidare för fördrink och tjejsnack hos Martina på Grand Hotell. Trevligt värre. En kall promenad och middag på restaurang. Med förrätt, varmrätt och efterrätt. Proppmätta sen! Kall promis tillbaka till hotellet. Nattfösare… Ett glas vatten och sov gott till Martina. Sällskap med Skrotis till centralen. Blåfrusen – ja, jag hade för lite kläder – tåget sju minuter sent… Har tinat upp nu. Snart ut i kylan igen. Sen äntligen dags för huvudkudden! Tack för ikväll tjejer!!!!!

Published with Blogger-droid v1.6.7

En reaktion på “Tjejkväll!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.