Tisdag

Malin provar pulka för första gången! Alla hjärtans dag igår blev en bra dag. Emilia fick äntligen gå tillbaka till dagis och jag fick en mellandag utan något speciellt inplanerat. Till middag åt vi våfflor. Tony och jag med räkor och tillbehör på våra och barnen med sylt och grädde. Kvällen avslutades med att somna ifrån Csi. Nån som kan berätta vem mördaren var? ;-) Idag har det varit en lång men bra dag!!! Oskar och jag åkte till Skärholmen i morse och med tanke på allt tåg strul åkte vi en halvtimme tidigt. Bara för det fungerade allt klockrent hela vägen så vi startade med att fika. Avnjöt varsin semla och det var såååååå gott! Sen var det dags för oss att gå till ögonkliniken. Orsaken till att vi var där. Vi kollade Oskars syn hos skolsyster i höstas och då fick han godkänt men hon skickade en remiss i alla fall. För att vara säker. Först fick Oskar titta på bokstäver på tavlan vilket gick jättebra. Sen fick han droppar i ögonen och vi fick en halvtimme att fördriva. Tur det finns BR. ;-) Tillbaka igen fick han titta på bokstavstavlan men med såna där optikerglasögon på sig. Det gick ganska bra tyckte jag men han fick diagnosen översynt och glasögon. Så imorn ska vi kolla på glasögon. Idag var vi dels på andra sidan stan – lite långt att åka och hämta dom då, dels såg han suddigt av dropparna. Jag tror han har lite blandade känslor inför att få glasögon. Både läskigt, jobbigt men också lite kul. I början ska han ha dom hela tiden för att vänja sig vid dom men sen vid läsning och när han sitter vid datorn eller ser på tv. När vi begav oss hem var det dags för lite strul igen… Det var tydligen en bil som hade parkerat på spåret så vi fick åka ersättningsbuss förbi… Suck! Till kvällen var jag iväg och simmade. Jag kom före Ericorna ;-) och hann därför simma lite mer idag, hela 1,5km. 60 längder! Jag är stolt över mig själv. Dessutom har Willvin en stegtävling igen som startade idag och håller på en vecka. Känns bra!!!! Nu väntar sängen. I morgon är det en ny dag med nya äventyr! Förresten… Malin ställde sig upp mot vagnen igår!!!

Published with Blogger-droid v1.6.7

2 reaktion på “Tisdag

 1. veronica

  SÅ IMPONERAD AV DIG:)
  hUR HINNER DU SÅ MYCKE..DU HAR JU NÅGRA MER BARN ÄN JAG:)
  Hinner inte ens hälften av vad du gör..och typ simma och sånt får jag aldrig tid till:)

  Svara
 2. LindaW Inläggsförfattare

  Tack!
  För mig handlar det om att prioritera. Simningen är ett sätt för att må bra, alltså tar jag mig tid till det. Tjejerna nattas vid halv sju och sen tar jag min väska och går iväg. Är hemma några timmar senare. Tony får natta killarna.

  Likadant på dagarna… Jag gör det jag vill, ser till att livet fungerar på bästa vis så jag mår bra.
  Vi bygger mycket på rutiner med sömn och mat här hemma vilket gör det lätt att planera in annat än att bara vara hemma.

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.