Tävling i samarbete med Bambino

AVSLUTAD TÄVLING
Jag har fått nöjet att hålla i en tävling i samarbete med Bambino.
Så här står det på Bambinos hemsida.
Bambino har funnits i över femtio år tack vare föräldrar som du – som letar lösningar på vardagens utmaningar. Bambino är enkla, snygga och smarta produkter som gör vardagen lite enklare. 
Och nu har jag fått chansen att tävla ut fyra set med vardera en tvårättersskål och en förpackning matningsskedar.
”Jag tävlar hos Från botten till toppen… om ett av fyra Bambinoset! Tävla HÄR du med!”

Alla kan vara med och tävla, oavsett om du har blogg eller inte!
Tävlingsregler:
Länka i blogg (på fb om du hellre vill det, ange då ditt fb-namn här) med bild + kursiv text.
Motivera varför just DU ska vinna.
Har du inte blogg/fb så maila tre vänner och tipsa om tävlingen, skicka en kopia till mig på w.linda @ telia.com.
Lämna motivering + länk i detta inlägg.
(för att ditt svar ska vara godkänt krävs att du gör alla tre steg)
Tävlingen avslutas den 1/3
Lycka till!

14 reaktion på “Tävling i samarbete med Bambino

 1. Veronica

  Hoppas jag gör rätt nu?!
  Jag vill vinna för att jag e så dålig på allt som har med mat att göra.
  En makt kamp mellan min dotter och mig flera ggr per dag, hon giilar inget.
  Taänkte att med detta roliga set förhoppningsvis skulle få mig att prova ge henne våran mat och hoppas på att det funkar bättre..

  Svara
 2. Anonym

  Jag vill så gärna vinna detta sett eller rättare sagt min dotter vill vinna. Då hon är nio månader och bara vill äta själv hela tiden så slängs sakerna åt både höger och vänster=)
  Dessa bestick och tallrikar skulle passa henne utmärkt, roliga färger och funktionsdugliga för henne och hon kan kasta så mycket hon vill utan det går sönder. Har delat på facebook nina ortenlöf
  nina_ortenlof@hotmail.com

  Svara
 3. Andrea Svensson

  Det är klart jag är med. Min lille son är snart fyra månader och det är dags att börja med smakisar, han skulle bli så glad för ett sånt fint set från Bambino så han kan äta med stil, och slippa ta över alla storasysters gamla grejer och istället ha ett helt eget, det skulle lillebror gilla mycket. Så praktiskt med två fack i skålen så att olika saker slipper blandas ihop, det tyckte storasyster väldigt illa om och kanske är lillebror likadan. Att det är glada färger gör inte saken sämre, färger är det bästa han vet. Han håller bägge sina små tummar jättehårt!

  Länkar här: http://frusvensson.webblogg.se/tavling/2011/february/jag-tavlar-hos-fran-botten-till-toppen-om-1.html

  Ha en trevlig helg!
  /Andrea
  andrea.sandell@gmail.com

  Svara
 4. Nathalie

  Hej!
  Min son blir 6mån imorgon och då har jag tänkt börja ge honom lite gröt och annat. Har en son sedan innan så då tycker man ju att man borde ha lite barnskålar och barnskedar hemma men jag hade en väninna som bodde hos mig ett tag medans jag var bortrest och då tänkte hon vara snäll och rensa i mitt kök och då kastade hon alla mina barnsaker för hon tyckte ju att min kille var ju ändå stor nog. Hon visste inte då att jag väntade en ny. (även om jag inte hade varit gravid då hade jag ju kanske sparat sakerna för en anledning, men men..) Så ja nu står jag här på enbart mammapeng och måste köpa in allt nytt. Det svider lite i plånboken må jag säga! Så därför tänkte jag att jag skulle testa min tur på att vinna lite så underlättar det plånboken lite iaf. ;)

  Länk till mitt blogginlägg: http://l2kw.blogspot.com/2011/02/tavling-i-samarbete-med-bambino.html

  Mvh Nathalie
  flugovalpen@hotmail.com

  Svara
 5. Petra

  Åh – jag vill tävla – och om jag vinner ska en vän få detta som present, dels för att hon förtjänar det – dels för att Bambinos saker är suveräna, praktiska, hållbara och av hög kvalitet =)

  Har delat på fb och jag heter: Petra Vargöga (men det gick inte att få det kursivt…)

  Svara
 6. Linda

  har delat på fb, Linda hedenberg fd Engström

  vill vinna detta så jag kan ha det till min lille son som mest slabbar och slänger grejer i golvet. behöver alltid extra saker så detta vill jag verkligen vinna!

  Svara
 7. Helene

  Jeg vil veldig gjerne bli med i denne flotte konkurransen! Jeg har laget et blogginnlegg, og her er det; http://lykkeligehelene.blogspot.com/2011/02/jag-tavlar-hos-fran-botten-till-toppen.html#comments
  Grunnen til at jeg så gjerne skulle ha vunnet, er fordi vi ikke har så mye "eget" bestikk til lillemann. Det må han jo nesten ha! Han har ikke spist fast føde så lenge, så vi har rett og slett ikke fått kjøpt inn så mye til han, kun et par skåler og skjeer. Hadde passet perfekt å vinne dette! Krysser alle fingre og tær! klem

  Svara
 8. Mia

  Jag och lilleman är gärna med och tävlar om ett set. Lilleman har nyligen börjat äta mammas hemmagjorda puréer. Vi är ute och ränner en del så den matskålen verkar ju toppen, så vi slipper ha med en burk för grönsakerna och en för resten av maten.

  Finns en länk i lillemans blogg, i spalten till höger: http://mammaslillepojke.blogspot.com/

  Nu håller vi tummarna!

  Mvh
  Mia & Lilleman

  Svara
 9. Anonym

  har länkat på fb Elin Donna Tohmi

  Motivering; Jag vill vinna som alla andra. Finns inget speciellt som gör att jag "sticker ut" mer än att jag är Donna med stort D. "Saftig, god o dryg…" =D

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.