Ska det aldrig ta slut?

Precis när jag började slappna av och kände att det nog har börjat vända för Emilia kommer Sebastian och säger att han mår illa. Han åt knappt middag idag, men gör så med jämna mellanrum. Och blir sen hungrig vid läggdags. I kväll åkte han i säng vid åtta som vanligt. Sa innan att han hade ont i huvudet. Vid nio kom han och sa att han inte kunde sova. Och sen att han hade ont i huvudet. Vi gav honom alvedon. Sen kom han igen. Och mådde illa. Men var nog lite hungrig. Så han fick gå ut i köket och äta skorpor. Nu sa han nyss till Tony att han mådde lite bättre. Så det återstår att se vad natten för med sig… Det värsta är att jag får så dåligt samvete för att jag släppte iväg grabbarna till skolan idag om han blir sjuk nu. Blääää!!! Jag vill kunna friskförklara den här familjen!!! På måndag ska jag till dietisten och nästa lördag ska vi fira att min mormor fyller 80 år!!! Jag vill INTE missa det!!!!!

Published with Blogger-droid v1.6.7

2 reaktion på “Ska det aldrig ta slut?

 1. Petra

  Men åh neeeh… hoppas, hoppas det går över och att det inte blir något av det… blä! Vi har bara haft rejäl magsjuka en enda gång och då fick vi det allihopa – Vincent var bara 6 månader… men värst var det för William och fick det i omgångar i upp till 2 veckor…kändes tröstlöst!

  Kram och krya på er

  Svara
 2. LindaW Inläggsförfattare

  Peppar peppar så gick natten bra! Sebastian somnade och vaknade med huvudvärk och en massa hunger. Nu är han som vanligt men jag vågar inte ropa hej riktigt ännu.
  Och förstår att ni hade jobbigt! Lät inte kul!

  ♥♥♥

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.