Muffin-bak!

Jag, Oskar och Emilia har bakat muffins. Hittade den här mixen från Dr Oetker på coop i höstas men vi har inte kommit oss för att göra den innan. Jordgubbssmak var det på denna mix. Enkel att göra. Bara att vispa ihop mixen med ett ägg, 1,5 dl mjölk och 0,5 dl olja och sen stjälpa upp i dom medföljande formarna. Dom tolv kunde gärna ha varit 15 st då det blev väldigt fullt i formarna. När dom var klara vispades glacyrmixen med en matsked vatten och penslades sen på muffina. Tyvärr stelnade den väldigt snabbt så vi hann knappt få på strösslet innan det lossnade. Mängden strössel kunde gärna ha fått vara dubbelt så stor! Vi hade som tur var eget hemma att dekorera med. Slutbetyg: 3/5. Enkelt, barnvänligt men tråkig smak. Det var mest glacyren som smakade något. Men bra att ta till för att snabbt och lätt roa barn. :-)

Published with Blogger-droid v1.6.7

2 reaktion på “Muffin-bak!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.