Familjekort och lite annat.

Prinsessan Emilia

Igår kväll var jag iväg och simmade med Erica. Härligt!!! En kilometers simning och lite härlig bastu. Och det är nåt som kommer upprepas ofta dom kommande månaderna för jag köpte badkort. Och inte nog med det, jag köpte det i familjeform så hela familjen kan bada så mycket vi vill. Härligt!!!!
Kvällen blev lugn och jag hoppade i säng tidigt då en rejäl huvudvärk slog till efter badet. Kors i taket så kom jag i säng redan vid tio… ;o)

Kämpar på för fullt!
Idag har jag och tjejerna varit på öppna förskolan och handlat på Coop forum. Öppna förskolan var en stor hit och Emilia har verkligen fått leka av sig! Oj vad hon njöt! For runt som ett yrväder och lekte bland alla kuddar som gav godissug med sina former av engelsk konfekt. ;o)
Malin hasade/tog sig fram mellan rummen. Så fort Emilia försvann från det ena till det andra så började Malin ta sig fram efter henne. Jättegulligt att se!
Fullt ös och strålande solsken utanför fönstren!
Den lilla leksaken i babysittern gjorde Malin arg av frustration när hon inte nådde den. ;o)

Inne på Coop fyndade jag en kassaapparat från Fischer Price för 50:-. Den är tänkt till Emilia men hon reagerade inte ens på att jag handlade den så nu får den vänta till det är ett bra tillfälle att ta fram den i stället. ;o)

På vägen hem råkade jag visst glömma Emilia på coop och fick med mig Skrik och panik i stället. Var så där lagom kul. Hela kvällen har Skrik och panik stannat kvar med… Är en aning trött i huvudet nu… Och så har jag ont i ryggen… Funderar på om det är mina gummistävlar som är en bidragande orsak till det… Det är ju inte direkt dom vettigaste skorna att ha på sig dag ut och dag in… Så imorn ska jag ut på skojakt igen! Den här gången i Långbortistanien…

Två dygn med nya tankar och tankesätt och det går super… Däremot måste det vara nåt fel på vårt kryddmått!! Jag ska ju tillsätta ett kryddmått salt till frukosten och ett kryddmått är ju en väldigt liten mängd. Trodde jag!!! Igår tog jag mitt kokta ägg som vanligt, hällde på den vanliga mängden salt och tittade i kryddmåttet. Det syntes inte att jag hade tagit nåt salt!!! Så det blev en massa mer salt på ägget och sen blev det en massa salt på grönsakerna på smörgåsarna och även lite extra grönsaker med salt efteråt. Lite saltare än vanligt men faktiskt gott!!
Åt mina smörgåsar med kniv och gaffel och trodde barnen skulle reagera på nåt vis, oavsett om det va positivt eller negativt men näe. Inte en reaktion!!!

Idag var det lättare att salta ägget då jag visste hur mycket salt det handlade om så det gick bara bra. Däremot fanns det bara knäckebröd hemma så jag försökte inte ens äta det med kniv och gaffel. ;o)

Jag tänker på hur många gånger jag tuggar varje tugga. Att göra det 20 gånger är inte det lättaste! Speciellt inte när det är blodpudding. Den smälter bort i munnen efter bara några tuggar ju. ;o)

Och faktiskt, inget speciellt godissug och heller inte en massa tankar på det!

2 reaktion på “Familjekort och lite annat.

 1. Skrotmamman skrotar vidare, stora och små frågor

  Huvudsaken är att tanken är med! Håller tummarna. Jag vet precis vad som försiggår i huvudet på en fyrbarnsmamma nu (nästan i alla fall!)

  Hm…. undrar lite lätt vad vi gett oss in på. Vet inte om vi är redo för syskonen "Skrik & Panik" här hemma än. Typ. Samtidigt. Uschdå.

  Hejar på dig från Långtbortistan! Heja heja! Och heja Malin också!

  Svara
 2. LindaW Inläggsförfattare

  Så synd att ni var dåliga idag! Hade varit skojs att träffa er med!
  Hann hitta mig ett par skor, luncha och åka hem i pendeltågskaos!!

  Och din pepping är ju bara bäst!! :o)

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.