Stormande önskelista

Idag är det riktigt grått och mulet ute, blåsten viner i alla träden och det lockar inte alls till att gå ut idag. Tur att vi inte behöver gå ut mer än turen till farmor och farfar och hem sen igen. ;-) Det blir en lugn dag idag. Funderar på att plundra granen och pepparkakshuset. I helgen har vi annat inplanerat och jag vill inte ta det mitt i veckan. Ska sätta mig och börja skriva inbjudningskort med. Kan tyvärr inte färdigställa dom idag då jag inte fått besked från mamsen ännu om dom vill vara barnvakt den lördagen jag siktar på. Vad som ska ske? Jag tänker fylla år och bjuda in till kalas. Utan barn. ;-) Och eftersom barnen har skrivit så mycket önskelistor sista månaden ska jag passa på och göra min egen nu. ;-) – pedikyr (hos nån som jobbar med maskiner och inte bara för hand) – en ny matberedare – elvisp, gärna med en ballongvisp om det finns. – ny jacka – presentkort på Change – manikyr inkl lackning – en mössa modell toppluva – massor med nya tights Lite världsfred och ett par miljoner vore inte heller så dumt. :-D Nä, om man skulle ta tag i dagen och barnen nu. Hoppas alla ni andra får en bra dag idag!

Published with Blogger-droid v1.6.5

4 reaktion på “Stormande önskelista

 1. Petra

  Haha – det var ingen dålig önskelista… hm… jag har nog inte skrivit önskelistor på många år – man kanske ska börja redan nu (fyller ju visserligen inte förrän i slutet på mars)… men då blir den riktigt lång och bra!

  Kram

 2. LindaW Inläggsförfattare

  Hehe… Jag brukar inte heller skriva önskelistor men ungarna och Lindisen har gjort det så mycket nu att jag fick lust att göra en egen. Och så var det ett sätt att fundera på vad jag önskar mig just nu i livet… Och självklart står världsfreden högst på listan. ;o)

 3. Petra

  Haha – vilket osökt fick mig att tänka på den gamla sketchen med Sven Melander där han tvingar barnet att säga att hon önskar sig fred =)

  Spana in min sista kommentar till dig angående skottningen… du bjöd på den =)

  Kram

Kommentera