Söndag = kalasdag

Jag sitter på tåget med barnen. Vi ska åka och fira morfar som fyller år idag. Han blir hela 56 år gammal. Idag är har vi sån ”tur” att tågen hela vägen till Bålsta utan tågbyte. Skönt att bara behöva byta när vh ska byta färdsätt. Jag har ett uppdrag idag. Jag ska fotografera barmark. ;-) Härliga Petra sitter nästintill insnöad och längtar efter våren så jag lovade att visa lite barmark. Nu tror ju inte jag att våren är här bara för att vi har några dagar med sol eller regn i kombination med plusgrader. Jag tycker det är vackert och underbart på våren med skottande istappar och knoppande grönska. Men inte början av januari. Vi kommer hinna få många deprimerande bakslag om vi förväntar oss vår redan nu. Men jo, jag njuter av vädret ändå. Det är ljust och soligt! Igår strök jag gardiner och bytte i sovrummen och köket. Nu är det bara tomtarna i kökslampan och adventsljusstakarna kvar av julen. Det känns bra. :-)

Published with Blogger-droid v1.6.5

2 reaktion på “Söndag = kalasdag

  1. Petra

    =) näe jag tror väl inte heller riktigt på att vintern är slut… men även om det bli lite bakslag så är det skillnad på om det kommer 5-10 cm då och då – och som försvinner lite mellan varven – än när det ligger 30 cm tung snö på hustaken…

    Kram

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.