Lycklig unge!

Ja, Malin är lycklig!! Jag tröttnade på hennes gnällande och gav henne en bit polarkaka. Oj så nöjd hon blev!!! Hälften hamnade på golvet men det är inte hela världen. ;-) Gårdagen var en lat dag. Mitt på dagen var vi upp till centrum, jag och ungarna. Vi träffade Johannah och hennes ungar med. Malin fick en sååå fin present av dom. Jag ska ta bild sen så får ni se. I övrigt gjordes inget vettigt, bortsett från lite städ och rens i köket. Somnade sent igår, Malin vaknade ett par gånger i natt och efter halv sex började hon tycka att det var dag igen. Jag höll inte med. Oskar och Emilia kom vid sex. Kvart över sex var jag på väg att slumra till men stördes då av grannen ovanför. Som skottande balkongen. Suck! Det är nog dags att påpeka att deras skottande stör oss… Om en timme ska Emilia och jag, och kanske Malin, klä på oss och gå på kalas. Vilket påminner mig om att presenten inte är inslagen… Om Malin får följa med eller inte beror på hur mycket snö det har kommit. Har inte tittat så noga ännu men det såg ut att vara 5-10 cm…. ;-) Ha en bra dag!

Published with Blogger-droid v1.6.5

3 reaktion på “Lycklig unge!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge