Livet här och nu

Gomorron, gomorron så här lite långt in på morgonen. Efter en väldigt lång natt med mycket vaken tid för min del kom morgonen till slut. Malin fick feber i natt och mumlade i sömnen… Väckte mig ett par gånger med. Även Emilia väckte mig. Och så har jag drömt skumma drömmar… Jag tror det är allt som pågår i mitt liv just nu som ger dålig sömn och konstiga drömmar… Jag är så tacksam att jag har min älskade underbara man att ventilera allt med. Har några speciella vänner där med, ni vet vilka ni är!!! Tur att ni finns och hjälper mig hitta tillbaka mot toppen igen och påminner mig om att jag duger som jag är!!! Är på väg till Handen för lite shopping. Presenten som ska shoppas är till en nybliven treåring. En av Emilias bästa kompisar som hon ska på kalas till på söndag. Emilia säger att han önskar sig ambulans, ambulanshelikopter, brandbil och det var nåt mer… Hans storebror sa lego…. Vet att han gillar bilar och Byggare Bob med… Får väl ringa mor hans i värsta fall. ;-) Tänkte uppdatera hur det går med mitt gotteätande med. Ingenting på hela veckan bortsett från en 33 cl julmust igår kväll. Som jag unnade mig. Hade väldig huvudvärk första tre dagarna men tror den berodde mer på resten av livet än på sötsuget. Jag måste säga att jag är lite stolt över mig själv!!! Och som om inte det vore nog, jag träffade den elaka vågen på mvc igår. Den var snäll!!! Visserligen hade kilona ökat men inte alls så mycket som jag trodde, knappt hälften bara! Så helgen inleds nu med ett ganska glatt humör!

Published with Blogger-droid v1.6.5

5 reaktion på “Livet här och nu

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge