Liten måndagslista

Jag måndagslistan efter idé från JennyN.se för att peppa inför kommande vecka. Gör en du med vetja! Idag måndag är jag glad för att – jag fyller år idag – lördagens kalas blev så bra! – jag har så underbara vänner!!! – jag har fått så fina presenter! – Malin har börjat ta sig framåt på golvet. – Emilia äntligen har börjat acceptera att ha toffsar i håret. – Sebastian och Oskar har varit jätteduktiga på att hjälpa till i köket. – min underbara man lagar så otroligt god mat!! – gatorna utanför är plogade – livet känns toppen!!! – jag älskar min man och mina barn!!!!!!!!

2 reaktion på “Liten måndagslista

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.