Hjälp tack!

Jaha… Då var det vardag igen. I alla fall nästan. Vid frukostbordet i morse frågade Emilia när hon skulle få gå till dagis igen. Svarade idag och belönades med ett litet glädjevrål. Som hon har längtat. Hon har ju varit hemma i en och en halv månad. Först pga alla magsjukor, sen blev hon själv sjuk och sista veckan innan lovet fick hon extra lov för att inte smittas av nåt lagom till jul. Så lyckan va som sagt stor idag. Grabbarna börjar skola och fritids imorn så då blir det vardag på riktigt. Jag själv har, tillsammans med Malin, träffat Martina och Skrotmamman med barn och varit på Monday Morning i Kista galleria. Det bjöds på frukost, nummer två för dagen, föreläsning om att bära barn och närhet och titt på Ergo baby bärsele. Väldigt trevligt även om jag hade lite svårt att koncentrera mig på föreläsningen. Dels för att den var på dansk svenska, dels för att Malin krävde uppmärksamhet. En massa babbel och en lunch senare sa vi hej då och åkte hem. En riktigt trevlig dag och jag tackar för sällskapet. Jag har bestämt mig för att ta mig i kragen och se till att bli av med mitt godis/snacks/onyttigheter/äta-för-mycket-beroende… Träffade min vän vågen i lördags och konstaterade att kilona som försvann i somras har hittat tillbaka. Tyvärr, men det är självförvållat… Så från idag är det slut på okynnesätande, slut med godis i tid och otid och portionerna ska minska i storlek. Jag vill tillbaka ner i storlek och SKA klara det den här gången. Det blir några dagar abstinens men det går över! Jag har några vänner runt omkring mig som har olika beroenden av olika slag… Ni vet vilka ni är!!!! Ska vi kämpa tillsammans? Vågar ni anta utmaningen? Ska vi kämpa tillsammans mot hälsosammare liv? Är det nån som vill hänga på, oavsett om det är godis, rökning eller nåt annat? Jag behöver lite uppmuntran på vägen och sällskap är aldrig dumt! ;o)

Published with Blogger-droid v1.6.5

4 reaktion på “Hjälp tack!

 1. Skrotmamman skrotar vidare

  En hel del finns att ta tag i……. jag är en utmärkt vikt-stöttare och kan komma med massor av bra tips och knep, kunskaper och hjärntvättningsborttagning om man vill! Sms:tjänsten är öppen under vakna timmar och kostar som ett vanligt sms. ;-)

  Helt klart mer danska än svenska idag. Att man blir rolig av amning var dagens sammanfattning av mig. Så mycket hängde jag med. Tack tack!

  Svara
 2. LindaW Inläggsförfattare

  Hmm… Dina eller mina vakna timmar? ;-)
  Och du kommer säkert utnyttjas fram över. Dag ett gick bra. Nu är det resten kvar. ;-)

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.