Uppdaterad rättstavad bild


Det va visst stavfel på bilden jag lade ut igår… ;-)

2 reaktion på “Uppdaterad rättstavad bild

 1. Petra

  Hihi – åh visst är det irriterande när man känner att det är fel men inte kan sätta fingret på det… jag satt och skrev en lång engelsk text förra veckan och hakade upp mig på ett enda ord och kände att det var fel – testade att stava igen – och det blev bara värre =)

  Nu har jag snattat den nya bilden ;-) Tack!

  Svara
 2. LindaW Inläggsförfattare

  Ja, och jag tror till och med att jkag stavade rätt från början. Fick skriva om det flera gånger då jag lekte i en app i mobilen och det krävdes omskrivning varje gång jag ville testa ny färg/teckensnitt… Men det blev ju rätt tillslut iaf! ;o)

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.