Baka, baka liten kaka!

Somnade ifrån tidigt igår och var därför ganska pigg imorse när Malin vaknade så jag gick upp. Har skurat toaletten, rensat köket, diskat, bakat med Oskar och Emilia och ätit frukost. Sitter nu och bara är i kökssoffan medan ungarna packar för att sova borta. Alla tre är lika uppspelta. Och mamman med. Nä, sätta fart kanske… Dammsuga, fixa lite stolar, bädda lite sängar och sen åka och lämna barn. Och en kaka till ska bakas. Den första blev konstig, inte alls som det var tänkt… Ha en underbar lördag!!!

Published with Blogger-droid v1.6.5

2 reaktion på “Baka, baka liten kaka!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.