Tredje advent!

Tredje advent, 12 december = tolv dagar kvar till julafton!
Här kommer vi dock tjuvstarta julen redan den 22:a december så det är verkligen inte lång tid kvar! Men jag gillar det! Älskar julen!
Och eftersom den stör så många kan jag ju inte låta bli att meddela att snön ligger kvar och det i skrivande stund kommer med!
Idag skiner solen och det är riktigt ljust ute, riktigt vackert! Jag är så lycklig att mina barn får uppleva en sån underbar vinter!
Igår hade vi en lugn dag här hemma. Hela familjen är ju mer eller mindre förkyld..
Barnens mormor kom mitt på dagen och grattade Oskar. Han fick en ny fin täckjacka av henne och morfar. Jättefin!!! I fredags fick han dessutom täckbyxor av farmor och farfar så nu kommer han vara fin och inte frysa i vinter!
Sebastian fick ju en sån jacka förra året så dom var jättefina tillsammans igår när vi var ute. Dessutom matchade Emilias overall snyggt till… Inte för att jag bryr mig om i fall det matchar eller inte men det var fint ändå. ;o)
Till kvällen åt jag kräftor!
Det var sååååå gott! Tyvärr var just dom kräftorna lite smaklösa men ändå, det var så gottt, så gott! Oskar och Sebastian ville också smaka. Sebastian tyckte inte om det. Oskar tycker det är gott att suga ur dom men när det kommer till att äta köttet vill han inte vara med längre. ;o)
Idag pratar och funderar vi en hel del på det hemska som hände i stan igår… En självmordsbombare mitt i Stockholm??? Det känns overkligt och så jäkla sjukt och jag hoppas innerligt att det inte händer igen!!!
Det är väl tänkt att vi ska ta tag i det där bakandet som jag har nämnt i flera dagar nu men det går lite så där med den biten… Jag ska dessutom testa att göra Skumtomtefudge i år. Hittade recept inne hos Carolina och det lät ju sååå gott!

Vi ska göra chokladflakes och kolor med och så ska det bakas kokostoppar! Dom får inte glömmas bort!!!

Fast det ska jag nog göra nån dag i veckan med Emilia. Hon har fått ta jullov redan nu eftersom pencillinkuren hon fick är på 10 dagar och det skall tas en dos till lunch varje dag så då kan hon inte gå på dagis. Vi ska bara dit imorn och vara med på luciafirandet och önska god jul till personalen plus att Emilia ska få säga hej då till en fröken som slutar.
Innan vi tar oss till dagis ska vi till kyrkan och titta på Oskar när han ska tomta där ihop med luciatåget!

En reaktion på “Tredje advent!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge