Nymöblat

Jag har tillbringat dagen med att möblera om. Det här är resultatet. I framtiden ska bordet och soffan som står vid granen bort och filmhyllorna ska flyttas på så ska vår säng stå med huvudgaveln mot den väggen där filmhyllorna står nu. Men det får bli en annan dag. Nu är jag klar för idag.

Published with Blogger-droid v1.6.5

2 reaktion på “Nymöblat

 1. Petra

  Det blev fint!!! =) Jag ääääälskar att möblera om! Till min mans stora förtret… jag lovar!

  Vi har nog fått ca 20 cm fluffig snö igår och sen 5 cm till idag – så 25 cm på två dagar är rätt mycket när man bor på landet =) Igår kväll först plogade de vägarna här ute – och i morse fick vi hjälp av en bonde att ploga vår egen väg… så visst kan man bli lite lätt insnöad på landet! Men det var inget "oväder" här!

  gissar däremot att allt de fluffiga sjunker ihop ganska snabbt =)

  Kram

  Svara
 2. LindaW Inläggsförfattare

  Hehe… Maken här gillar inte möblering, och absolut inte om han blir involverad. Så dagens möbling har jag klarat på egen hand. Men så är det inte första gången heller. ;-)

  Vad härligt det lät med snön. Vi har inte alls fått dom mängderna. Fast å andra sidan ska jag nog va lite nöjd, vi ska ut på lite långväga äventyr i veckan och det vore skönt att kunna ta bilen utan oro då.

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge