Julswap 2010….

Min klapp från tomten i årets Julswap har kommit.
Jag postade min i torsdags i absolut sista sekund. Hoppas att den kom fram redan i fredags men dum som jag var tänkte jag inte på att det räknas som ett stort skrymmande brev vilket innebär att det kan ta nån dag extra… Väldigt osmart av mig!!!
Så till dig som eventuellt sitter och väntar på en julklapp från mig… Jag är såååå ledsen om den kom för sent!!!
En liten fråga till er andra som är med i Julswapen, ska man vänta till julafton med att öppna klappen eller gör man det på en gång?
Ska jag bjuda på lite tjuvkik med? ;o)

4 reaktion på “Julswap 2010….

 1. Jessica

  Ah… Skönt att det inte bara var jag som var ute i sista sekund!

  Jag vet inte heller om meningen är att man ska vänta med att öppna, men jag kommer nog ha svårt att hejda mig! ;-) Var inne o kollade hos
  några av deltagarna, och där var ngn som faktiskt redan hade öppnat!

  Kram på dig!

  Svara
 2. Carolina

  Hit har inget paket kommit ännu, och jag vet att paketet jag skickade blev lite sent, tog längre tid än jag trodde att få hem det… hoppas dock att mottagaren blir såpass glad så det inte gör något att det vara någon/några dagar sent. :-)

  Det på bilderna, är det sånt du fick? Isåfall ser det ju ut som du tjuvkikat lite ;-) kram!

  Svara
 3. LindaW Inläggsförfattare

  Hehe…. Bilderna är från paketet jag skickade.
  Det jag fick ligger och väntar men shit vad det kliar i fingrarna att få öppna!

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge