För sex år sedan….

… vaknade jag vid fyra på morgonen… Med värkar… Det var äntligen dags, fem dagar över tiden!

Vi lämnade Sebastian på dagis, fikade hos Tonys syster, tog en tur till Ica… Mötte en dagismamma där som undrade om det inte var dags snart… ”jo, idag” svarade jag glatt. Jag hade ju faktiskt värkar! ;o)

Vid halv sju på kvällen föddes han, vår lilla Oskar! Så söt så!

Idag fyller han sex år! Tiden har gått fort!
Numera är han en väldigt bestämd kille med en dos tonårshumör som kan driva alla till vanvett eller bara kommer och myser i mammas knä. <3 Lite kul är det att alla flaggar på hans dag! (Ja, jag vet att det egentligen inte är för honom men jag kan väl få låtsas?) ;-) Grattis på 6-årsdagen Oskar!

Published with Blogger-droid v1.6.5

2 reaktion på “För sex år sedan….

 1. LindaW Inläggsförfattare

  Ja, visst är det kul!!

  Fast jag tycker det är lite värre när jag säger att han fyller år på nobeldagen och folk inte vet när det är. :o)

  Här ska fixas en grön tårta med ros på och herrn har beställt hamburgare till middag och dessutom har han krävt att pappa ska dra hem honom från skolan i pulka. ;o)

  Kram

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.