Flyttplaner…

Sitter här och tittar ut når det snöar. Det snöar inte så mycket men det snöar! Sååå härligt! Har jag sagt att jag älskar snö? ;o)

Det blev en lite halvdann start på dagen idag och misstänker att kvällen blir halvdann den med… Oskar hade vaknat redan vid halv sex, Emilia vaknade strax före sex och lyckades väcka mig med… Så dom lär nog vara trötta ikväll. Malin vaknade nån gång i den vevan hon med.
Själv fick jag slumra vidare till strax efter åtta. Skönt. Bäst hade Sebastian det som lyckades sova till halv nio!

 
Nu sitter grabbarna och leker med legot Oskar fick i present igår, Emilia försöker reta upp sin mamma med att hoppa i soffa och dom andra två sover middag. ;o)
Vi väntar på att mormor ska komma och gratta Oskar.
Dessutom är det tänkt att vi ska ut och leka lite i snön. Emilia har en massa överskottsenergi efter dagarna inomhus så nu ska vi jobba bort lite av den.
Oskar ska på Bandykalas i gympasalen idag. Ska bli spännande att höra vad det var för nåt sen.

Sitter här och funderar med… Till makens stora irritation… På att möblera om här hemma…
Som det är nu bor Sebastian, Oskar och Emilia i det stora sovrummet, Tony, jag och Malin i det lilla. Just nu är det väldigt mycket bråk där grabbarna tycker att Emilia ska låta bli deras leksaker och hon hämnas med att förstöra… Väldigt ohärlig kombination med andra ord. ;o)
Tanken är ju att tjejerna ska dela på det stora rummet och grabbarna på det lilla och så ska jag och Tony flytta ut i vardagsrummet igen.
Det trista är bara att jag i så fall måste ta bort det stora bordet i vardagsrummet och det går inte att ha det vettigt i köket heller… Vilket betyder att det blir trångt att vara många hemma och äta mat här i framtiden… Lite trist… Men det är väl bara att bita ihop och gilla läget…
Det som ytterligare hindrar mig är om det funkar att ha Malin och Emilia ihop redan nu… Malin vaknar ju på nätterna fortfarande. Fast å andra sidan delade ju Sebastian och Oskar rum från det att Oskar var några månader gammal så det borde ju funka. ;o)

Hmm… Får fundera lite till… Börjar ruttna på alla bråk mellan ungarna och om en lite omflytt löser det är det väl värt det…

4 reaktion på “Flyttplaner…

 1. Linda

  förstår verkligen att du vill ha kvar matbordet! innan vi köpte ett stort till vardagsrummet förstod jag inte riktigt varför det va så viktigt för dig med det… men nu förstår jag. jag älskar matbordet och att slippas trängas i det lilla köket…

  men går det inte tat ta bort bokhyllorna (har för mig du har det) sedan har väl ni bäddsoffa nu? ni kan sova i den ju =) och då bör ni få plats med matbordet! skicka mig bilder, jag vill se!

  Svara
 2. Petra

  Åh – flytteri är både kul och lite utmattande tills man sätter igång och gör det =) Men planer är kul! Lindisens förslag var ju bra – om bäddsoffan är skön att sova i – annars funkar det ju inte…

  Kram

  Svara
 3. LindaW Inläggsförfattare

  Bäddsoffan är av den billigare modellen och ingen man vill sova i på heltid…. Hade det varit en modell man kunde ha nästan färdigbäddar ihopfälld hade det kanske varit ett alternativ men den här måste tömmas helt.

  Och själva möblerandet är ju bland det roligaste!!! Jag älskar att möbla! Maken tycker dock inte att det är lika kul. ;-)

  Svara
 4. Skrotmamman skrotar vidare

  Men ett sängskåp vore väl något? Hade min gudmor när hon bodde i en tvåa med sin son. bara att fälla upp om man ska ha platsen.

  Hm… undrar när våra ska flytta ihop? Barn alltså. Maken flyttade ju in till mig för ett tag sen – hurra!

  Vi ska hitta en träff innan jul också, med lite kläder, du och Martina.

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.